Postare prezentată

Detalii proiect interior de casa cu etaj amenajata in stil clasic

Proiecte de design interior case, vile de lux realizate de echipa de designeri de la Nobili Interior Design in Constanta.
Design interior casa clasica de lux - Design interior case stil clasic Constanta

Sursa proiect aici
https://nobili-design.ro/proiect/constanta/design-interior

Design interior casa clasica de lux - Design interior case stil clasic Constanta

Design interior casa clasica de lux - Design interior case stil clasic Constanta

Design interior case stil clasic ConstantaCalitatea naste pretiozitate, originalitatea imprima eleganta. Astfel atunci cand alegi sa-ti amenajezi locuinta, bucura-te de sfaturile unui designer, care sa aleaga, alaturi de tine mobilier de calitate si alte piese originale decorative, care sa aleaga culorile si nuantele care nu sunt doar la moda si care-ti domina sufletul, transformand interiorul intr-un loc in care orice suflet se poate deschide spunandu-si povestea. 

Un hol reprezinta o invitatie, un living o curtoazie, o bucatarie un exemplu de ospitalitate iar un dormitor un simbol al dragostei. Toate aceste definitii, toate aceste simboluri prin nastere in noi, se slefuiesc in privirea unui designer de interior si prind forma in mainile profesioniste a unei echipe devotate. O casa reprezinta o poveste, a carui povestitor sunteti chiar dvs. 

Se spune ca viata reprezinta o eterna intoarcere acasa, o calatorie care desi tinde spre ascensiunea pe cele mai inalte idealuri este pironita de dorinta permanenta de a ne intoarce la locul in care ne simtim protejati si iubiti. 

Contopirea celor doua ingrediente naste bun gust, eleganta si rafinament, caracteristici dominante atat ale sufletului cat si ale unei locuinte primitoare.

Mai multe detalii despre case in Constanta